TECHNICKÝ SEMINÁŘ - EFEKTIVNÍ OBRÁBĚNÍ V PRAXI VII
NOVÉ TRENDY V OBLASTI TŘÍSKOVÉHO OBRÁBĚNÍ

Zažijte s námi dva dny plné novinek z oblasti třískového obrábění a podělte se s námi o nejnovější poznatky a zkušenosti z praxe.
Čeká na Vás spousta zajímavých a užitečných informací. 

Termín a místo konání:
25. – 26. 4. 2024,
Hotel PANORAMA, Češkovice 168, 678 01 Blansko

Těšíme se na setkání s Vámi

Elektronická přihláška

PROGRAM SEMINÁŘE

ČTVRTEK 25.4.2024

10:30 – 12:00  Registrace účastníků, ubytování
12:00 – 12:50  Oběd

12:50 – 13:10   Úvodní slovo, zahájení semináře, novinky
13:10 – 13:50  FRAISA SA – Efektivní obrábění - optimalizace procesů - zvýšení produktivity 2024 (Jiří Švejkar, 40 min.)
13:50 – 14:10  NEHER – Spojení operací = úspora výrobního času (Petr Kovařík, 20 min.)
14:10 – 14:25  WORKPLAN – trendy z oblasti řízení a plánování výroby (Jan Dvořák, DiS., 15 min.)
14:25 – 14:45  Novinky WORKNC, příklady použití z praxe (Petr Zaoral, 20 min.)
14:45 – 15:05  ZERMET– Svět frézování z pohledu rychlosti (Jakub Lutovský, 20 min.)

15:05 – 15:30  Přestávka – Coffee break

15:30 – 15:50  Výhody digitálních dvojčat a novinky v NCSIMUL (Miroslav Svoboda, 20 min.)
15:50 – 16:30  POKOLM – SPINWORX® = Eliminace vedlejších časů a produktivní obrábění v praxi 2024 (Bc. David Bojda, 40 min.)
16:30 – 16:50  MIMATIC – Váš partner pro chytrá řešení – kreativita – preciznost – kvalita – servis 2024 (Jiří Švejkar, 20 min.)
16:50 – 17:10  BRT + VMsystem - Hluboké vrtání efektivně (Petr Kolman, 20 min.)  

18:00 – 19:00   Večeře
od 19:00  Volná diskuze, burza informací

PÁTEK 26.4.2024

08:00 – 09:00   Snídaně

09:00 – 09:20  Brütsch/Rüegger Werkzeuge - nejen doplňky pro Vaši dílnu (Milan Pospíchal, 20 min.)
09:20 – 09:40  PREMIO - Efektivní soustružení pro vaší dílnu (Jakub Lutovský, 20 min.)
09:40 – 10:00  GRESSEL AG – Technologie upínání – automatizace - snížení nákladů 2024 (Leo Horatius, 20 min.)

10:00 – 10:10  Přestávka

10:10 – 10:40  Příklady použití DESIGNER a WORKXPLORE z praxe (Pavel Hačko, Jan Macík, 30 min.]
10:40 – 11:00  IMT - Zrychlovací vřetena v praxi (Petr Kovařík, 20 min.)
11:00 – 11:20  Závěrečné slovo, ukončení semináře
11:30 – 12:30  Oběd, odjezd

Zájemcům o softwarové produkty HEXAGON nabízíme možnost konzultací mimo hlavní program dle individuální dohody.  

 

01 prostory Blansko

Elektronická přihláška

Pozvanka na technicky seminar_240118.pdf
Oblíbený 241.78 KB
26. 1. 2024